-
مواد لازم براي مرباي هويج
مرباي هويج از مشهور ترين مربا ها براي صبحانه افراد مختلف مي باشد كه به دليل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخي از مرباي هاي ديگر مانند مرباي سيب ، مرباي به و يا مرباي زرد آلو بسيار پر استفاده تر مي باشد.
مواد لازم مرباي هويج
مواد لازم اندازه هويج 1 كيلو خلال پسته يا بادام 1 قاشق غ شكر 1 كيلو زعفران آب گرفته 1 قاشق آب 2 پيمانه گلاب نصف پيمانه آبليمو 1 ق سوپخوري هل ساييده ا قاشق - از نصف قاشق چايخوري جوهر ليمو مي توانيد به جا آبليمو گفته شده استفاده كنيد
- به جاي خلال پسته نيز مي توانيد از خلال بادام استفاده نماييد.
طرز تهيه مرباي هويج
هويج ها را پس از شستن پوست بگيرد و به صورت رنده اي يا درشت خرد كنيد . سپس داخل قابلمه بريزيد و با دو پيمانه آب روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد.بعد از اينكه هويج ها پخته شدند شكر و زعفران را به آن اضافه كنيد تا بجوشد و شهد آن قوام بيايد.در آخر پخت هل ،گلاب و آبليمو را اضافه كنيد و هم بزنيد بعد خلال پسته و يا بادام را اضافه كنيد .پس از يك جوش خوردن هويج شعله را خاموش كنيد و بعد از سرد شدن در شيشه هاي تميز و خشك بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.
نكات مهم و كليدي در درست كردن مرباي هويج
- براي جلوگيري از شكرك زدن مرباي هويج آن را روي حرارت كم قرار دهيد تا پخته شود.
- بسته به ذائقه تان ميتوانيد ميزان شكر را كمي كمتر كنيد.
- در دستور تهيه مرباي هويج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ايي كه پخته شده نگهداري كنيد بهتر است و در صورت شكرك زدن به مربا كمي آب و گلاب اضافه كنيد و مدت 5 دقيقه ديگه قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذكر شده مربا را از روي گاز برداريد و بعد از خنك شدن كامل آن را درون ظرف مربا بريزيد
- براي اينكه مرباي هويج شما طعم متفاوت تري داشته باشد متوانيد در آن از پوست پرتقال تازه استفاده كنيد و در صورت تمايل ميوانيد پوست پرتقال خشك شده را به اندازه نصف پيمانه به مربا اضافه كنيد
- اين نكته را در نظر داشته باشيد قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانيد و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهيد و چند بار آب آن را عوض كنيد
- در زمان پخت براي اينكه ازغلظت مربا مطمئن باشيد بعد از پخت كمي از آن را داخل ظرف ريخته و بعد از اينكه كامل سرد شد در صورتي كه به خوبي غليظ شده باشد مرباي شما آماده ست
- نكته ديگري كه باعث ميشود شما مرباي بهتري داشته باشيد اين است كه آن را درون ظرف تفلون يا لعابي بپزيد
- براي اضافه كردن آبليمو بايد 10 دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت آن را به مربا اضافه كنيم.
نكات تكميلي در مورد مرباي هويج
مرباي هويج جزو مربا و كمپوت ميباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .
مرباي هويج را مي توانيد در وعده صبحانه - ميان وعده - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 0 نفر مناسب ميباشد .
|
ا قاشق |