چگونه يك مرباي آلبالو بدون شكرك و كپك درست كنيم؟
مرباي آلبالو يكي از محبوب ترين انواع مرباهاست كه در وعده صبحانه بسيار مصرف ميشود و حتي و در برخي شهرها با برخي غذاها خورده مي شود. براي درست كردن مرباي آلبالوي خوش رنگ و خوشمزه فقط كافيست دستور تهيه زير رو دنبال كنيد.
مواد لازم براي درست كردن مرباي آلبالو
- آلبالوي نوبري : 1 كيلو
- شكر : 1 كيلو
- وانيل شكري : 1 قاشق چايخوري
آموزش درست كردن مرباي آلبالو
طرز تهيه مرباي آلبالو
براي درست كردن مرباي آلبالو بايد ابتدا آلبالوها را تميز كنيد ، برگ و دم آن را بگيريد و بشوييد و بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گير و يا با دست به طوري كه آلبالو ها له نشوند در بياريد .
سپس آلبالو ها را در يك ظرف لعابي بريزيد و در لابه لاي آن شكر را اضافه كنيد و بگذاريد در يخچال به مدت 7 تا 8 ساعت بماندتا شكر به خورد آلبالو ها برود.
بعد از سپري شدن زمان گفته شده آلبالو ها را از يخچال خارج كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيدتا به جوش بيايند.
در هنگام جوشيدن آلبالو ها كف هايي روي آنها مينشيند كه بايد با قاشق آنها را خارج كنيد تا مرباي شما شفاف و براق شود.
همچنين مراقب باشيد تا در اثر جوشيدن شهد مربا سرازيز نشود و كاملا غليظ شود.
مربا خوش طعم آلبالو
در مرحله آخر پخت مربا، وانيل را اضافه كنيد و حرارت را خاموش كنيد.اگر وانيل را زودتر اضافه كنيد ممكن است بخاطر حرارت بالاي مربا مزه تلخي بگيرد.
اگر هم بخواهيد از شهد مربا شربت آلبالو تهيه كنيد بايد مقدار شكر استفاده شده را دو برابر كنيد.
موقعي كه آلبالو ها پخت آن را از شهدش جدا كنيد و اجازه دهيد تا شهدش بجوشد و غلظت كافي را بدست بياورد.
نحوه پختن مرباي آلبالو
نكات كليدي در درست كردن مرباي آلبالو
- قبل از اينكه مربا سرد شود بهترين كار در وهله ي اول اين مي باشد كه كف روي آن را برداريد.
- يكي از دلايلي كه مي تواند به تيره نشدن مرباي آلبالو كمك كند اين است كه بهتر است آن را زياد نجوشانيم.
- در حد امكان هنگام ريختن مربا در ظروف از قاشق هاي چوبي تميز استفاده كنيد تا دليلي براي زود كپك زدن مربا وجود نداشته باشد.
- از ساعت ها قبل بهتر است كه شكر را با تكه هاي ميوه مخلوط كنيد تا مرباي شما كيفيت مطلوب تري را پيدا كند.
- در اواخر پخت مربا وانيل را اضافه نماييد زيرا وانيل اگر مقدار زيادي بر روي حرارت بماند تلخ مي شود.
- صبحانه مرباي آلبالو همراه با نان هاي سنتي مانند نان بربري يا نان سنگكك مي تواند بسيار لذيذ و كامل باشد.
نكات تكميلي در مورد مرباي آلبالو
مرباي آلبالو جزو مربا و كمپوت ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .
مرباي آلبالو را مي توانيد در وعده صبحانه - ميان وعده - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 0 نفر مناسب ميباشد .