مرباي الوئه ورا

در اين سايت مربا بپز

مرباي الوئه ورا

۳۹ بازديد

مواد لازم براي مرباي آلوورا

 
آلووراي تازه پوست گرفته و خردشده :يك كيلوگرم
شكر :يك كيلو گرم
آب :700 گرم
اسانس آلوورا :2 قطره
آبليموي تازه :يك قاشق غذاخوري
 
 
مربا
 

طرز تهيه مرباي آلوورا

آلوورا را پوست بگيريد و ژل هاي وسط آن را بيرون بياوريد و به صورت حبه اي خرد كنيد.
آلووراي خرد شده را به مدت 2 ساعت داخل فريزر بگذاريد.
بعد از اينكه آلوورا را از داخل فريزر بيرون آورديد آنها را درون ظرف ريخته و 200 گرم از شكر را روي آنها بريزيد. سپس اجازه دهيد تركيب شكر و آلوورا به مدت 2 تا 3 ساعت در دماي محيط قرار بگيرد.
تركيب شكر و آلوورا را روي حرارت بالا قرار دهيد تا جوش بيايد. بعد از اينكه به جوش آمد به مدت 35 تا 40 دقيقه و البته با در بسته اجازه دهيد با حرارت سوزني به مدت 35 تا 40 دقيقه ديگر بجوشد.
800 گرم باقيمانده از شكر را در اين مرحله داخل ظرف ريخته و 700 گرم آب را هم اضافه كنيد. با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا شكر كاملا در آب حل شود.
سپس تركيب آب و شكر را روي حرارت بگذاريد تا زماني كه به نقطه جوش برسد.
هنگام جوشيدن كف شكر سطح آب مي آيد كه بايد آنها را با يك قاشق برداريد.
حرارت گاز را ملايم كنيد و اجازه دهيد به مدت يك ساعت همين طور بجوشد.
وقتي كه تركيب كمي غليظ شد آلوورا و شكري را كه قبلا پخته ايد روي شربت بريزيد و بگذاريد حدود 15 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد، آبليمو را هم اضافه كنيد.
مرباي شما آماده است فقط اجازه دهيد كه كاملا خنك شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه كنيد.
 
نكته
 
اگر نتوانستيد اسانس آلوورا پيدا كنيد مي توانيد وانيل را جايگزين آن كنيد.
 
مرباي آلوورا

نكات تكميلي در مورد مرباي آلوورا

مرباي آلوورا جزو مربا و كمپوت ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقيقه ميباشد .
مرباي آلوورا را مي توانيد در وعده صبحانه - ميان وعده - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.